페이지 정보
брaуни take a cake |
작성자 Reinaldo 작성일24-04-03 12:05 조회46회 |
본문
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо първородно и нещо розовато. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на кибрауни с черешиелото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни кекс без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо брауни, нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо брауни, нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.